VeluwezOOOm got Talent! is een succesvol project van samenwerkingsverband Triple Helix in de gemeente Rheden.

Studenten en leerlingen hebben de ambitie initiatieven te vertalen naar “activiteiten in gang zetten” en “zaken doen”. Het hebben van een goed idee en bijdragen aan de oplossing staat hierbij centraal.

In VeluwezOOOm got talent maken we de stap van je ontwikkeling en laten dit zien in een tijdlijn. Van start tot het behaalde eindresultaat. Ook geven we in het programma veel aandacht aan het herkennen van de drijfveren. Hiervoor maken we gebruik van de RVO test en maken deze digitaal geschikt waarmee we ons digitaal platform verder uitbouwen.

Wat brengt het?

In “VeluweZOOOm got Talent haalt de deelnemende leerling en student het beste in zichzelf en bij anderen naar boven.

In het VeluwezOOOm got Talent programma maken de talenten kennis met een aantal zeer betrokken en bevlogen ondernemers, docenten en ambtenaren in de gemeente Rheden. Ervaringsdeskundigen vanuit ondernemend werknemerschap, maar ook excellente zzp ondernemers.

Gedreven om kennis over te dragen vanuit ouderparticipatie en/of bijzondere betrokkenheid bij deze jonge generatie talenten.
In het kader van talentontwikkeling op zoek naar leerlingen en studenten met een droom! Het hebben van een goed idee en bijdragen aan de oplossing staat hierbij centraal. Ze hebben de ambitie initiatieven te vertalen naar “activiteiten in gang zetten” en “zakendoen”.

De drie vormen

We richten ons op drie groepen leerlingen/studenten en spreken ze aan:

  1. Droom jij van een bedrijf?
  2. Droom jij om de wereld te verbeteren?
  3. Of heb je een ander goed idee?

Voor een indruk bekijk één van de twee video’s hieronder. (Of allebei, natuurlijk.)