Ondersteuning

Beste allemaal,

Zoals beloofd hierbij nog het ondersteunende document van de pitch les.

In de pitch les van gisteren heb je de belangrijkste aanzet al gegeven.

 

De meest eenvoudig manier om om je A4 op te stellen door antwoord te geven op de gestelde vragen. Op de definitieve versie laat je de vragen weg. Jouw bedrijfslogo er boven plakken en klaar ben je!
Natuurlijk kun je ook een uitgebreidere A4 variant inleveren met wat meer onderbouwing of daarnaast jouw Business Model Canvas of wat je zelf nog bedenkt!
Bij een groot evenement als dit werken veel mensen met elkaar samen. We willen voor jullie een evenement bouwen waar je met plezier aan terug kunt denken en kunt stralen. De belangrijkste persoon voor dit succes ben jezelf! Graag maken we enkele afspraken om alles soepel te laten verlopen in de voorbereidingen.
DEADLINE | A4
Het inlevermoment sluit vandaag woensdag 12 juni om 00.00u!
Gebruik hiervoor dit mailadres. Je krijg van mij dan de bevestiging voor volledig ontvangst met het woord “A4 AKKOORD” of “A4 AFGEKEURD”
DEADLINE | Powerpoint 
Het inlevermoment sluit vrijdag 14 juni om 00.00u!
Gebruik hiervoor dit mailadres. Je krijgt van mij dan de bevestiging voor volledig ontvangt met het woord “PPT AKKOORD” of “PPT AFGEKEURD”.
DEADLINE | Gasten
Het inlevermoment sluit vrijdag 14 juni om 00.00u!
Je krijgt de mogelijkheid om op dit bijzondere moment 2 tot max. 5 gasten uit te nodigen. Je familie/kennissen/docenten/netwerk….Maak vooral gebruik van deze gelegenheid. Ik plaats de namen op de gastenlijst voor de Gemeente Rheden i.v.m. beveiliging en catering. Gebruik hiervoor dit mailadres of mijn App adres. Je krijgt van mij dan de bevestiging voor volledig ontvangst met het woord “GAST AKKOORD”
Succes met de laatste loodjes maar vooral veel plezier in de aanloop van jouw Dragons’ Den slotevenement.
Dit is jouw moment, PAK JE PODIUM!